Algemene Voorwaarden

 

 

Gegevens

 

Identiteit van de ondernemer: Bakkerij Overzet
Handelend onder de naam: Bakkerij Overzet

Vestigingsadres;

Franekereind 16 – 18, 8861ED Harlingen.
Telefoonnummer: 0517412508

KvK-nummer: 01006331
BTW-identificatienummer: 800744883B01

 

Openingstijden;

 

Maandag: 8.00 – 17.30

Dinsdag: 8.00 – 17.30

Woensdag: 8.00 – 17.30

Donderdag: 8.00 – 17.30

Vrijdag: 8.00 – 17.30

Zaterdag: 8.00 – 16.00

Zondag: Gesloten

 

Besteltijd/Levertijden en bezorgen

 

De klant kan van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur bestellen voor levering de volgende dag. Taarten voor levering op maandag dienen zaterdagmiddag vóór 16.00 uur besteld te zijn.

Moet een product worden voorzien van een afbeelding, houdt er dan rekening mee dat deze afbeelding ook vóór 18.00 uur door ons is ontvangen. De bezorging zal altijd worden gedaan tussen 8.00 en 12.00 de dag na bestelling. Bij bezorging worden bezorgkosten in rekening gebracht. Deze bezorgkosten worden bij bestelling zichtbaar. Rond feestdagen kunnen andere besteltijden gelden. Voor een spoedbestelling zal altijd telefonisch contact moeten worden opgenomen.

 

Bestellingen

 

Door het plaatsen van een bestelling per telefoon, e-mail of internet is de overeenkomst een feit. Bakkerij Overzet behoudt zich het recht om bestellingen zonder opgave van reden te weigeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling. Bestellingen worden altijd bevestigd door een e-mail naar het bij de bestelling opgegeven e-mailadres. Controleer goed alle gegevens. Bakkerijoverzet.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten. Wijzigingen kunnen tot 18:00 uur worden doorgegeven indien producten de dag erop moeten worden geleverd.

Bakkerij Overzet is niet verantwoordelijk voor foutief aangeleverde adressen of afleverdata. Wanneer de vervoerder de bestelde producten op het aangeleverde adres en de gevraagde afleverdatum heeft getracht af te leveren, dan wordt de bestelling in rekening gebracht. Bestellingen kunnen 24/7 op de website worden geplaatst.

 

Producten

 

Afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid van grondstoffen, kunnen de te leveren producten iets afwijken van de afbeeldingen op de website.

 

Aanbiedingen en prijzen

 

Aanbiedingen door en prijzen van Bakkerij Overzet zijn vrijblijvend. Bakkerij Overzet accepteert geen aansprakelijkheid voor typfouten. Bakkerij Overzet behoudt het recht om prijzen te wijzigen. Alle geldende prijzen zijn steeds inclusief BTW en exclusief verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Alle prijzen zijn gebaseerd op afhalen bij een van de winkels van Bakkerij Overzet. Bij bezorging worden extra kosten in rekening worden gebracht.

 

Afbeeldingen op taart

 

Afbeeldingen en foto’s dienen aangeleverd te worden in de gangbare bestandsformaten JPG, GIF of PNG van goede kwaliteit. Bakkerij Overzet streeft er naar de kleuren van afbeeldingen zoveel mogelijk te continueren. Door het gebruik van eetbare inkt en print benodigdheden kan het gebeuren dat kleuren en kwaliteit van foto’s en logo’s niet 100% overeen komen met het origineel of de getoonde productfoto’s. Bakker Overzet kan in dat geval niet aansprakelijk worden gesteld. Afbeeldingen worden maximaal op A4 formaat geprint.

 

Betaling

 

Alle bestellingen in de webshop op Bakkerijoverzet.nl dienen vooruit te worden betaald via IDEAL.

 

Wijzigingen

 

Om een wijziging door gegeven dient de opdrachtgever altijd telefonisch contact op te nemen met Bakkerij Overzet.

 

Annulering

 

Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever altijd telefonisch contact op te nemen met Bakkerij Overzet. Bakkerij Overzet kan niet garanderen dat de bestelling geannuleerd kan worden. Eventuele kosten worden bij annulering in rekening gebracht aan de opdrachtgever.

 

Klachten

 

Bakkerij Overzet doet er alles aan de bestellingen en leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht de klant een klacht willen indienen dan kan dat via de vermelde contactgegevens op de website. Dit kan ook op de vestiging waar het product is gekocht. Bakkerij Overzet neemt elke klacht serieus en zorgt voor een oplossing. Klachten zullen zo snel mogelijk behandeld worden.

 

Privacy

 

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties.